Since 2014

Voor zij die al eventjes meegaan met Eating Habits, weten dat de ‘pinky pomme’ samen met Eating Habits is ontstaan in 2014. Na mijn afstuderen, bij de opstart van mijn praktijk in mijn toenmalig ouderlijk huis! 🙂 So we go waaaay back!

In 2020 is Eating Habits dan overgegaan in een vennootschap samen met collega diëtiste Jolien, maar door de uitzonderlijke tijden (lees: corona) hebben wij niet de kans gehad om ons concept te ontpoppen zoals we het voor ogen hadden en hebben wij met heel veel spijt in ons hart een punt moeten zetten achter de vennootschap.

We gingen elk onze eigen weg.

Nu zijn we een half jaar later en ben ik klaar om mijn passie terug op te pakken!

Gas terugnemen

Het is voor ieder van ons een rare tijd geweest en het taboe rond “het is oké om niet oké te zijn” is in deze tijden ook iéts meer doorbroken. Dus ik kan eerlijk zeggen: het ging eventjes niet zo goed met me. Wat. Een. Jaar.

Nadat de beslissing viel dat Jolien en ik de vennootschap moesten stopzetten, viel het me allemaal heel zwaar. Ik ben een doorzetter, altijd al geweest, dus ik moest gewoon hierna ook weer vooruit. Nuja… ik had ook niet verwacht dat ik op limieten kon botsen… Want dat is wel degelijk gebeurd. Ook zware familiale tegenslagen maakten het me niet gemakkelijk.

Mensen in mijn dichte omgeving konden beamen dat ik fysiek wel aanwezig was deze periode maar emotioneel niet meer. Achter mijn gezicht zat geen emotie meer. Niks.

Ik ben vorig jaar tot het uiterste gegaan, dat al mijn krachten op waren. Na de stopzetting was zelfstandig verder doen sowieso geen optie meer. Ik kon niet meer. Ik moést stoppen. Ik was op. Ik besloot ook hélemaal iets anders doen, dat leek me toen het beste.

Maar eens gestart met de job, overviel alles mij en heb ik me nog nooit zo ongelukkig gevoeld als toen. Het had niks te maken met de job zelf, maar ik was gewoon mezelf niet meer. Ik was mezelf een stuk kwijt, ik had een identiteitsverlies.

Op dat moment heb ik verplicht gas moeten terugnemen. Tijd moeten nemen. Alles op een rij moeten zetten. Ik was zoekende naar wie ik ben als persoon zonder Eating Habits en daarnaast ook naar de onderneemster achter Eating Habits. Hoe zie ik mijn toekomst, wat wil ik?

Na deze heftige periode heb ik het gevoel dat ik terug kan ademhalen. Na dit alles was de uitkomst duidelijk: mijn hart ligt bij Eating Habits, ik bén Eating Habits. Ik moet terug mijn job als zelfstandig diëtiste hervatten, dit is mijn leven, mijn passie, mijn baby. Een keuze die diep van binnen kwam, maar mede is gemaakt door de vele aanmoedigingen van cliënten,  familie & vrienden. Zij trokken me over de streep. Waarvoor eindeloze dank, dank voor jullie support en vertrouwen.

Project loading…

Dit even gezegd zijnde, gaan we terug over naar POSITIVE VIBES ONLY! Charlotte is back! Tevens ben ik intussen zwanger van ons tweede kindje! Alice krijgt er een broertje bij in juli!

Dus normaal was mijn plan om maar na mijn zwangerschapsverlof definitief terug op te starten (oktober 2022) maar er kwam zoveel vraag van cliënten dat ik toch heb besloten al van start te gaan nu in april. Zo kan ik jullie nog begeleiden tot en met de zomer! Want ik ben uitgerekend voor 27 juli!

Gedurende deze periode zullen de consultaties weer bij mij thuis doorgaan in de Pachthofstraat 15 te Deinze, zoals vroeger.

Na mijn zwangerschapsverlof, begin oktober 2022, dan start ik weer op @ Markt 36 te Deinze! Waar zoals jullie weten plaats is voor themaworkshops, lezingen, consultaties en zoveel meer! En er is tevens ook een nieuw project in de maak! Ik heb superveel bruisende ideeën en ik ben er ZO klaar voor om deze met jullie te delen en samen aan de slag te gaan!

Concreet

  • Consultaties vanaf maandag 4 april t.e.m. 19 juli 2022 @ Pachthofstraat 15, 9800 Deinze
  • Zwangerschapsverlof vanaf 20 juli 2022 t.e.m. begin oktober
  • Begin oktober terug heropstart consultaties @ Markt 36, 9800 Deinze

Maaaarrrr jullie kunnen mij vanaf nu uiteraard terug volgen via Instagram en Facebook, dus stay tuned!

Voor zij die kei-enthousiast zijn:

Geef mij een afspraak!