Hoe jouw lichaam er uitziet kan niet samengevat worden in cijfers of nummers. Zelfs de manier hoe je naar jouw eigen lichaam kijkt kan een ander beeld geven.

BIA 101 Anniversary toestel van AKERN

Bij Eating Habits wordt er gewerkt met het BIA 101 Anniversary toestel van AKERN. Dit is een bio-impedantie meting die een 99% nauwkeurig beeld schetst van jouw volledige lichaamssamenstelling. Want een gewicht alleen vertelt ons niet veel, het is niet meer dan een cijfer op zich. Gewicht houdt geen rekening met de verhouding vet-spier-vocht enzovoort. De lichaamssamenstelling geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water en spieren in het lichaam, wat het lichaam als basisbehoefte heeft én of de cellen goed gevoed zijn.

Een uitgebreide lichaamsanalyse biedt een veel grote meerwaarde dan een weegschaal. Maar ook hier kunnen we enkel maar een duidelijk beeld schetsen als dit niet té frequent wordt gedaan. Want een lichaamssamenstelling verandert niet van de ene dag op de andere. Het kan wel een mooie evolutie weergeven na een bepaalde tijd. Als we te vaak een BIA meting uitvoeren, kan door de continue vochtschommelingen op den duur een foutmarge optreden.

WENS JIJ GRAAG EEN CONSULTATIE ENKEL VOOR BIA METING?

Ben jij benieuwd naar jouw lichaamssamenstelling of ben je een (amateur)sporter? Wens je graag een uitgebreide BIA meting te laten uitvoeren? Stuur dan gerust een mailtje!

Consultatie BIA METING – duur: 45-60min. / prijs: €50

Mail me

Zin om aan de slag te gaan?

Of wens je meer info omtrent BIA-meting?

Contacteer me