YAY! DE EATING HABITS FOODBOXEN ZIJN ER!

Daar zijn ze dan: onze EATING HABITS FOODBOXEN!

Met dit uniek concept haal jij ons in huis! Aan de hand van de gevarieerde recepten en producttips tonen wij jou hoe je een gezonde levensstijl samenstelt en bewijzen we dat élk gerecht past binnen een gezonde levensstijl, zolang de verhouding maar goed zit.

Via onze foodboxen werk jij aan jouw gezonde levensstijl. Al doende leer je en creëer je nieuwe gewoontes. Je werkt op deze manier aan jouw EATING HABITS. Dit is voedingsadvies in zijn meest praktische vorm. Je wordt volop geïnspireerd naar recept- en productkeuze toe, wij helpen jou op weg!

Al doende leer je & creëer je gewoontes. Dit is ons voedingsadvies in de meest praktische vorm.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

1. GA NAAR ONZE WEBSHOP OP WWW.EATING-HABITS.BE

https://www.eating-habits.be/webshop

2. KIES JOUW IDEALE FOODBOX
HOEVEEL PORTIES?

Wij drukken alles uit in porties en niet in personen. Om zo duidelijk te maken dat ook mensen die alleen zijn perfect een foodbox kunnen bestellen. Ben jij alleen, dan kan jij perfect een foodbox bestellen van 2 porties per maaltijd. Op die manier kan je deze maaltijden bereiden en één portie in de diepvries bewaren (vorm van foodprep). Of 2 x hetzelfde eten, kan uiteraard ook!

1 persoon: de box van 2 porties (telkens één maaltijd in diepvries als foodprep)

2 personen: de box van 2 porties

3 personen: de box van 4 porties (elkens één extra maaltijd over voor in de diepvries (voor plan B-momentjes!))

4 personen: de box van 4 porties

 

GRAAG EXTRA LUNCH?

YAY! De basisbox van 3x dinner kan je uitbreiden met lunch (UNIEK!). Je kan er ook voor kiezen om lunches bij te bestellen. Dit zijn 2 SOORTEN LUNCH van STANDAARD 2 PORTIES. Dit kan je niet kiezen. Dus eigenlijk standaard 4 porties lunch. Ben je alleen dan heb je voor 4 dagen lunch. Ben je met twee dan heb je elk voor 2 dagen lunch. Ben je met 2 of 4 en is die lunch enkel voor jou bestemd, heb je ook voor 4 dagen lunch!

4. ONTVANG EEN BEVESTIGINGSMAIL MET BIJBEHORENDE BASICS LIJST

 

Algemene basics lijst

In de bevestigingsmail zal een basisclijst meegezonden worden. Dit is een overzicht van alle basisingrediënten die je normaal wel in jouw kast hebt staan & welke wij vaak gebruiken in onze recepten. Zal je dus af en toe een box bestellen, dan heb je deze best in huis!

 

Specifieke basics lijst

Op de website zelf kan je bij jouw uitgekozen box een overzicht zien van de ingrediënten die nodig zijn en niet mee in de box zitten. Check even of je die in huis hebt!

5. HAAL JOUW BESTELDE BOX OP EN MAAK VAN DIT MOMENT GEBRUIK VOOR BIJKOMENDE BOODSCHAPPEN

Afhaalmoment is elke dinsdag @ Delhaize Deinze tussen 8u & 20u OF @ Delhaize Waregem tussen 10u & 19u.

Haal jouw box op in AD Delhaize Deinze of Waregem. En maak van deze gelegenheid gebruik om ook jouw bijkomende boodschappen te doen zoals voor ontbijt & tussendoortjes en/of andere maaltijden voor de week. WINWIN!

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer ons