EATING HABITS FOODBOX 26/10, te bestellen t.e.m. 22/10 12u *nieuw*

49,0069,00

DE BASISBOX BEVAT 3 X DINNER: je kan hier kiezen voor 2 porties per maaltijd of 4 porties per maaltijd. Welke box bestel ik best? 1 persoon: de box van 2 porties (je kan 2 dagen hetzelfde eten of één portie invriezen voor een ander moment = slimme mealprep!) / 2 personen: de box van 2 porties /3 personen: de box van 4 porties / 4 personen: de box van 4 porties

LUNCH KAN JE OPTIONEEL BIJBESTELLEN: dit zijn standaard 2 verschillende lunches van telkens 2 porties, dus 4 lunches in totaal.

IK KIES VOOR OPHALING IN DELHAIZE, WAAR HAAL IK MIJN BOX AF?

AFHAALMOMENT OP DINSDAG 26/10/2021 bij:

  • AD Delhaize in DEINZE tussen 8u & 20u
    (aanmelden aan de VISAFDELING).
  • AD Delhaize in WAREGEM tussen 10u & 19u
    (aanmelden aan het ONTHAAL).

Na aankoop ontvangen jullie een bevestigingsmail. Neem deze mee als jullie de box gaan ophalen, of toon deze op jouw smartphone!

IK KIES VOOR LEVERING AAN HUIS OF OP HET WERK

Levering is mogelijk in Deinze en haar 10 deelgemeenten met postcode 9800: Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Meigem, Petegem-aan-de-Leie, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Wontergem, Zeveren.

Wij geven de nodige contactgegevens door aan onze partner ViaVelo en je wordt de dag voordien op maandagnamiddag telefonisch gecontacteerd om het best passende leveringsmoment voor jou vast te leggen!

BASICS DIE JE BEST IN HUIS HEBT (niet inbegrepen in de foodbox)

Bij de bevestigingsmail zit eveneens een overzicht van de basics die je best in huis hebt. Zaken die je normaal standaard in jouw keuken hebt staan en welke wij vaak laten terugkomen in onze receptjes! Deze zitten niet in de foodbox. Bestel je regelmatig onze foodbox, deze heb je deze dus best allemaal in huis. De specifieke ingrediënten die je in huis moet hebben voor deze box vind je terug bij de foto’s!

Wissen
4 lunches (2 verschillende gerechten, 2 porties per gerecht).
Levering door ViaVelo. Alleen voor Deinze en deelgemeentes (postcode 9800).
Levering aan huis alles regio Deinze en deelgemeentes. Levering aan huis door ViaVelo.
Product totaal
Opties totaal
Totaal
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

DE EATING HABITS FOODBOX IS UNIEK IN ZIJN SOORT

Met dit concept haal jij ons in huis, YAY! Aan de hand van de gevarieerde recepten en producttips tonen wij jou hoe je een gezonde maaltijd samenstelt en bewijzen we dat elk gerecht past binnen een gezonde levensstijl, zolang de verhouding maar goed zit! Dit is de meest praktische vorm van voedingsadvies.

ZO VEEL MEER DAN ENKEL EEN FOODBOX!

Via onze foodboxen werk jij aan jouw gezonde levensstijl! Al doende leer je en creëer je nieuwe gewoontes. Voedingsadvies in zijn meest praktische vorm. Je wordt volop geïnspireerd naar recept- en productkeuze toe! Wij helpen jou op weg.

KIDS- & MENPROOF!

Wij houden als geen ander rekening met de dagelijkse drukte. Wij gaan voor snelle en lekkere maaltijden, welke gans het gezin zullen bekoren. Van ovenschotels tot klassiekers in een gezonder jasje!

KWALITEIT EN LOKAAL!

De kwaliteit en de versheid van de producten vinden wij zeer belangrijk. Delhaize staat in voor de door ons geselecteerde producten & afhaal!

100% GEBALANCEERD!

Laat het denkwerk maar aan ons over! Als twee diëtisten zorgen wij ervoor dat deze maaltijden volgens de ideale verhoudingen zijn samengesteld. En dit zonder in te boeten aan smaak!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EATING HABITS FOODBOX 26/10, te bestellen t.e.m. 22/10 12u *nieuw*” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *