EATING HABITS FOODBOX 15 juni – BESTELLINGEN AFGESLOTEN

DE BASISBOX BEVAT 3 X DINNER. Je kan hier kiezen voor 2 porties per maaltijd of 4 porties per maaltijd. Je kan het ook uitdrukken in personen natuurlijk. Maar wij kiezen bewust voor porties omdat personen die bijvoorbeeld alleen zijn perfect de keuze kunnen maken voor een foodbox van 2 porties per maaltijd. Op die manier kunnen ze deze maaltijden bereiden en één portie in de diepvries bewaren (vorm van foodprep). Of eten ze 2 x hetzelfde, kan uiteraard ook!

LUNCH KAN JE OPTIONEEL BIJBESTELLEN. Dit is standaard 2 x lunch van 2 porties. Hier spreken we terug over 2 x 2 porties. Stel dat je alleen bent dan heb je voor 4 dagen een gezonde lunch. Als jullie met 2 zijn dan hebben jij en jouw partner voor 2 dagen elk een lunch, ofwel neem enkel jij deze lunch mee en heb je ook voor 4 dagen een lunch.

WELKE BOX BESTEL IK?

1 persoon: de box van 2 porties / 2 personen: de box van 2 porties /3 personen: de box van 4 porties / 4 personen: de box van 4 porties / …

HOE EN WAAR HAAL IK MIJN BOX AF?

AFHAALMOMENT OP DINSDAG 15/06/2021 bij:

  • AD Delhaize in DEINZE tussen 8u & 20u
    (aanmelden aan de VISAFDELING).
  • AD Delhaize in WAREGEM tussen 10u & 19u
    (aanmelden aan het ONTHAAL).

Na aankoop ontvangen jullie een bevestigingsmail. Neem deze mee als jullie de box gaan ophalen, of toon deze op jouw smartphone!

TIP: zie dit als een moment om ook jouw bijkomende boodschappen te doen zoals voor ontbijt & tussendoortjes en/of andere maaltijden voor de week. WINWIN!

BASICS DIE JE BEST IN HUIS HEBT (niet inbegrepen in de foodbox)

Bij de bevestigingsmail zit eveneens een overzicht van de basics die je best in huis hebt. Zaken die je normaal standaard in jouw keuken hebt staan en welke wij vaak laten terugkomen in onze receptjes! Deze zitten niet in de foodbox. Bestel je regelmatig onze foodbox, deze heb je deze dus best allemaal in huis. De specifieke ingrediënten die je in huis moet hebben voor deze box vind je terug bij de foto’s!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

DE EATING HABITS FOODBOX IS UNIEK IN ZIJN SOORT

Met dit concept haal jij ons in huis, YAY! Aan de hand van de gevarieerde recepten en producttips tonen wij jou hoe je een gezonde maaltijd samenstelt en bewijzen we dat elk gerecht past binnen een gezonde levensstijl, zolang de verhouding maar goed zit! Dit is de meest praktische vorm van voedingsadvies.

ZO VEEL MEER DAN ENKEL EEN FOODBOX!

Via onze foodboxen werk jij aan jouw gezonde levensstijl! Al doende leer je en creëer je nieuwe gewoontes. Voedingsadvies in zijn meest praktische vorm. Je wordt volop geïnspireerd naar recept- en productkeuze toe! Wij helpen jou op weg.

KIDS- & MENPROOF!

Wij houden als geen ander rekening met de dagelijkse drukte. Wij gaan voor snelle en lekkere maaltijden, welke gans het gezin zullen bekoren. Van ovenschotels tot klassiekers in een gezonder jasje!

KWALITEIT EN LOKAAL!

De kwaliteit en de versheid van de producten vinden wij zeer belangrijk. Delhaize staat in voor de door ons geselecteerde producten & afhaal!

100% GEBALANCEERD!

Laat het denkwerk maar aan ons over! Als twee diëtisten zorgen wij ervoor dat deze maaltijden volgens de ideale verhoudingen zijn samengesteld. En dit zonder in te boeten aan smaak!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EATING HABITS FOODBOX 15 juni – BESTELLINGEN AFGESLOTEN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *