“IF YOU DON’T CHANGE, YOU CAN’T GROW”

Eating Habits U N D E R C O N S T R U C T I O N 🛠

“Mijn verhaal over Eating Habits die groeit & evolueert, hoe mijn dromen voor Eating Habits uitkomen en mijn plannen/visie voor 2019-2020 ❤️

Deze week wordt ‘achter de schermen’ gewerkt! Geen weekje congé ( helaas 😂🌴🌊), maar er wordt hard gewerkt om Eating Habits te upgraden en de praktijk terug op punt te stellen 💪🏻

Het afsprakensysteem wordt op punt gezet (dit was prioriteit!), consulten worden geüpdatet, mijn website wordt vernieuwd (SOON ONLINE🤩), er zullen meer en meer workshops gelanceerd worden (zoals jullie gezien hebben ÉN al enthousiast op hebben gereageerd 😘), nieuwe vaste openingsuren, een kleine wijziging in de prijzen, nieuwe producten die te koop zullen zijn in de praktijk (Granola, ZÙSTO,..) en nog zoveel meer! Alles zal ook nog eens te vinden zijn op mijn website uiteraard!

Ik heb het voorrecht dat ‘Eating Habits’ énorm snel groeit (en dit is ZO fantastisch!🤩❤️) maar net daarom, aangezien ik alleen werk, werd het voor mij alsmaar moeilijker om continuïteit te bieden aan mijn cliënten die nu bij mij in behandeling zijn..

De afspraken liepen teveel in het honderd. Door de drukte had ik soms geen overzicht meer op mijn afspraken & moest ik soms schuiven/verzetten om iedereen tijdig een plaatsje te kunnen garanderen.. (want dit zit dan ook weer in mijn karakter, iédereen tevreden willen stellen & moeilijk neen kunnen zeggen). Dit was voor jullie soms vervelend maar voor mij was dit evenzeer het geval. Daarom voelde ik me genoodzaakt om eens een weekje ‘de deuren te sluiten’ zodanig dit alles eerst en vooral op punt kwam te staan!

Daarom zullen vanaf nu nieuwe cliënten direct al voor 4 consulten ingeboekt worden en voor de alreeds langer komende cliënten zullen ook steeds minimum 2 consulten op voorhand ingepland worden. Zo kan ik de huidige cliënten meer continuïteit in afspraken garanderen en heb ik meer overzicht in mijn agenda.
Ook zal de indeling van de consulten wat veranderen om jullie alsnog beter te kunnen begeleiden! (maar dit gaan jullie kunnen lezen binnenkort op mijn nieuwe website🤗).

Nieuwe cliënten zullen hierdoor later worden ingeboekt & niet ‘ertussen worden geplaatst’ zoals voordien. Hierdoor kon ik naar mijn mening te weinig mijn volledige FOCUS leggen op mijn lopende cliënten waardoor ik soms het idee had daar te kort te schieten.

‘Al doende leert men’ citeert de zegswijze, maar zo is het ook.. Ik ben nu 4,5 jaar zelfstandig aan het werk en merk gaandeweg des te meer wat de noden zijn van de cliënten, door mijn ervaring die ik opbouw als zelfstandig diëtiste. Ik merk dat ieder nood heeft aan goede en snelle opvolging en dat er vooral héél veel nood is aan INSPIRATIE & COACHING! Iedereen weet wel wat gezonde voeding inhoudt, maar weet er soms geen beginnen aan om alles ook effectief toe te passen in de enorme drukte des dagen. De combi SNEL – GEZOND – LEKKER – EFFICIËNT – PASSEND BINNEN HET GANSE GEZIN wordt als een enorme opgave aanzien (en dit is het ook). Ik had het gevoel dat ik hier meer moest op inspelen! Meer tijd daarvoor moest uitrekken!

Daarom dat ik (om eens te proberen) een workshop ineen heb geboxt om deze combi en werkwijze uit de doeken te doen! Ik had gisteren (om te beginnen) 2 workshops gelanceerd om te kijken wat jullie reactie was.. Ondertussen zijn dit al 5 workshops geworden en volledig volzet op slechts een paar uur tijd 😅 Dit is voor mij des te meer het bewijs dat jullie hier veel nood aan hebben, dus ga ik hier ook meer en meer op inzetten!

Er zullen in de toekomst meer workshops / groepsessies zijn die dergelijke topics zullen bespreken! Zodanig jullie bovenop de consulten ook de workshops / groepsessies kunnen bijwonen om jullie meer te verdiepen in een bepaald topic!

Deze topics kunnen onder andere zijn:

‘Hoe kan ik elk gerecht in een gezonder jasje steken’ ‘Hoe analyseer ik etiketten’
‘Hoe wordt ik PRO in plannen😉?’
‘Hoe stel ik weekmenu’s op?’
enzovoort enzovoort!

Zo kunnen cliënten die bij mij in begeleiding zijn / of in begeleiding gaan zich aansluiten waar ze merken dat het vastloopt of kan ik jullie ook aanraden om een bepaalde workshop te gaan volgen bovenop de consultaties ☺️ Een gezondere levensstijl aangaan is echt een werkwoord, en gaat (zoals alles) met vallen en opstaan.

Maar uiteraard ook mensen die niet bij mij op consultaties komen en gewoon geïnteresseerd zijn in een bepaald topic kunnen zich hiervoor inschrijven ☺️

Aangezien ik nu in mijn klein maar superfijne bureautje (❤️) zit in de Pachthofstraat ben ik beperkt in mijn diensten.. Aan de nu georganiseerde workshops kunnen maar 6 personen deelnemen omwille van plaatsgebrek en het ‘koken/bereiden’ zelf wordt vervangen door proevertjes tijdens de workshop omdat ik die mogelijkheid (nog) niet heb..

MAAR zoals sommigen van jullie al weten ga ik in 2020 (ik hoop vóór de zomer 2020) verhuizen naar de Markt in Deinze (Dreams DO come true 🙏🏻❤️). Evenals met het oog op meer het totaalplaatje te kunnen aanbieden aan jullie! De gewone 1 op 1 consultaties blijven uiteraard aanwezig maar ook workshops (in grotere aantallen), lezingen, groepsessies, ‘echte’ kookworkshops, ‘mini winkeltje’,… zal aanwezig zijn! Alles dat met gezonde voeding te maken heeft zal aan bod komen op de nieuwe locatie. En op dit moment ben ik al wat naar dat concept aan het toewerken☺️Dit is mijn ultieme einddoel!😀

Jullie worden zeker verder op de hoogte gehouden. Evenals zal in de week van 8 april mijn website online gaan waar ALLE info zal te vinden zijn over de veranderingen! ☺️

Aan mensen die ‘mijn verhaal’ tot het einde gelezen hebben, BEDANKT ❤️ voor jullie interesse en ik hoop jullie misschien eens te ontmoeten in de praktijk ☺️

Liefs
Charlotte 😘

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer ons