EATING HABITS’ BIRTHDAYWEEKEND 25 & 26 september! Wees welkom!

YAY! FEEST!

 

EATING HABITS bestaat in september 1 JAAR op de markt is Deinze en dit willen wij niet onopgemerkt laten voorbij gaan! Wij zetten het weekend van 25 & 26 september onze deuren open en jullie zijn van harte welkom!

Ken jij ons nog totaal niet of nog maar heel recent, dan is dit hét ideale moment om eens kennis te maken!

Volg je ons al langer, maar twijfel je of EATING HABITS wel iets voor jou is, kom dan zeker eens de sfeer opsnuiven!

En voor zij die ons al langer kennen en al langer volgen, zal dit een leuk moment van weerzien zijn!

énnnn tijdens ons verjaardagsweekend zullen er ook drie fantastische dames / mama’s / onderneemsters aanwezig zijn. Zij waren er al in het prille begin van EATING HABITS bij en hebben de evolutie doorheen de jaren dus van dichtbij meegemaakt.

Zij hebben hun eigen bedrijfje/passie, en wij worden er instant happy van! Dus jullie ongetwijfeld ook. De dames wisselen elkaar af tijdens het verjaardagsweekend en brengen hun unieke creaties mee! Een extra portie ‘feel good’ dus!

JULES JEWELS OP ZATERDAG 25 SEPTEMBER

Meet Julie! Beter gekend als ‘Jules’! In bijberoep ontwerpt & vervaardigt zij bijna-unieke juwelen vanuit het hart. Elke collectie speelt in op de trends van het moment, zodat jij telkens een passend, lokaal gemaakt stuk hebt om je favoriete kledij mee te combineren.

Bij Jules Jewels kan je terecht voor de allermooiste handgemaakte pareltjes en een eerlijke inkijk in het leven als startende vrouwelijke ondernemer en #boysmom van twee schattige broertjes.

Julie is er al bij van in het begin, toen EATING HABITS nog in haar kinderschoenen stond. Zij is al jaren trouwe volger en en volgde onlangs ook het traject bij ons!

KDB CERAMICS SAMEN MET M² CERAMICS OP ZONDAG 26 SEPT.

Meet Katie! Altijd enthousiast en vol goede moed! Met datzelfde enthousiasme is zij onlangs ook beginnen draaien samen met haar vriendin Ellen Goetgeluk van M² CERAMICS! Ze draaien wekelijks samen en het is fantastisch om deze passie te kunnen delen. Wij worden oprecht gelukkig van hun werkjes en jullie zullen ze ook kunnen spotten tijdens ons verjaardagsweekend!

Katie is één van de allereerste cliëntjes van EATING HABITS! Ze volgt ons al jaren op de voet en pikt af en toe eens een class mee om haar gezonde levensstijl te finetunen. 

 

RESERVEER JULLIE PLEKJE!

Om overzicht te bewaren en een inschatting te kunnen maken van wie er allemaal komt, vragen wij om jullie plaatsje te reserveren! Kies gerust welke dag het beste past en in welk tijdslot jullie ‘ongeveer’ (nogmaals: ongeveer) zullen langskomen! Zo hebben wij een idee wie er allemaal komt en kunnen we overrompeling vermijden. Zo blijft het gezellig en aangenaam en kan iedereen op zijn gemak eens een babbeltje slaan.

TOT DAN!?

Reserveer hieronder jullie plaatsje!

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer ons