Alle FAQ’S over mijn zwangerschapsverlof en zoveel meer!

Lieve cliëntjes,

Eating Habits zal volledig gesloten zijn wegens zwangerschapsverlof vanaf zaterdag 14 maart 2020 t.e.m. zondag 7 juni 2020.

Ik wil graag rustig de tijd nemen voor ons klein wondertje en heb bijgevolg besloten om mijn 12 weken zwangerschapsverlof op te nemen. Gedurende deze periode wil ik in de eerste plaats graag mama zijn en wennen aan ons kersverse gezinnetje! Maar dus nog voor de zomer ben ik terug & vanaf maandag 8 juni 2020 vlieg ik er weer met volle goesting in!

Zoals de meeste cliënten al weten zal de praktijk volledig gesloten zijn gedurende deze periode, in die zin dat er geen vervanging zal zijn. Ik heb dit zo besloten omwille van 2 redenen, enerzijds omdat de praktijk bij ons thuis is en wij dan niet voldoende de rust zullen ervaren die we nodig hebben. En anderzijds omdat ik uit navraag bij cliënten heb opgemaakt dat ze liever wachten tot ik terug ben dan dat er iemand ‘vreemd / nieuw’ de consultaties zou overnemen. Eating Habits zal dus niet bereikbaar zijn via mail, noch via telefoon / sms / sociale media.

Aangezien mijn zwangerschapsverlof zo dicht tegen het jaarlijkse zomerverlof valt, zal Eating Habits dit jaar niet sluiten tijdens de zomer. Dus ik blijf de volledige zomer paraat om jullie te begeleiden naar jullie doelen!

WAT MET EQUILIBRE3 PRODUCTEN?

Jullie kunnen deze gerust tijdens mijn zwangerschapsverlof verder gebruiken.  Jullie gaan deze zelf online kunnen bestellen op de website van Equilibre3 door middel van een login code die gelinkt is aan jullie emailadres. Via mail gaan jullie de instructies kunnen volgen. Ik ga jullie deze bij jullie laatste consultatie meegeven! Deze login zal geldig zijn tot na mijn zwangerschapsverlof. Dus heb je producten nodig, kan je deze steeds bestellen! Jouw bestelling wordt met BPOST geleverd binnen de 1 à 2 werkdagen.

INPLANNEN VAN INTAKEGESPREKKEN VOOR NIEUWE CLIËNTEN NA ZWANGERSCHAPSVERLOF

Nieuwe cliënten, intakegesprekken dus, kunnen vanaf 8 juni terug ingepland worden. Nieuwe cliënten die al graag een afspraak willen maken voor na mijn zwangerschapsverlof kunnen gerust TIJDENS mijn zwangerschapsverlof een mailtje sturen naar info@eating-habits.be. Met duidelijk als onderwerp ‘nieuwe afspraak’. Zo kan ik deze mailtjes mooi onderscheiden van de andere.

Mailtjes omtrent nieuwe afspraken worden wél beantwoord en ook alreeds ingepland omwille van praktische redenen. Vooral om overzicht te behouden in mijn agenda vanaf juni. Deze mailtjes zullen chronologisch beantwoord worden. Wat wil zeggen: hoe eerder je stuurt voor een afspraak, hoe vroeger in juni jouw afspraak zal kunnen ingepland worden. Hiermee wil ik bedoelen: wacht niet tot in mei om te mailen als je nu al weet dat je graag een afspraak in juni wenst, want dan kan het zijn dat de ‘wachttijden’ al verschoven zijn naar juli bijvoorbeeld.

Enkel via mail, via telefoon ben ik ook voor jullie niet bereikbaar. Vanaf de tweede maand zwangerschapsverlof zal ik mijn mail regelmatig nakijken en opkuisen om een ontploffing aan mailtjes nadien te voorkomen.

Dus nogmaals: enkel de mailtjes i.v.m. het plannen van een nieuwe afspraak na mijn zwangerschap zullen beantwoord worden! Alle andere mailtjes van huidige cliënten met bijvoorbeeld vragen en andere zullen genegeerd/verwijderd worden en ook niet beantwoord worden na mijn zwangerschapsverlof. Jullie kunnen op jullie eerstvolgende afspraak mij bombarderen met jullie vragen! 

Ik hoop jullie hiermee een antwoord geboden te hebben op al jullie vragen! Indien niet, laat mij (voor mijn zwangerschapsverlof) gerust weten!

VEEL LIEFS & DANKJEWEL voor jullie vertrouwen. Alsook voor het meeleven met mijn zwangerschap, ik apprecieer dit ten zeerste!

Jullie zijn de beste!
Charlotte

PS: DURING MY ABSENCE, YOU GOT THIS, YES YOU CAN!

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer ons