BIVA meting

Jij bent meer dan een cijfer!

Bij Eating Habits wordt er afgestapt van de weegschaal, of toch het frequente gebruik ervan.

Een uitgebreide lichaamsanalyse daarentegen kan een veel grote meerwaarde bieden. Maar dit tevens ook enkel als dit niet té frequent wordt gedaan. Want een lichaamssamenstelling verandert niet van de ene dag op de andere. Het kan wel een mooie evolutie weergeven na een bepaalde tijd.

Als we te vaak een BIA meting uitvoeren, kan door de continue vochtschommelingen op den duur een foutmarge optreden. Met deze reden zit de BIA meting ook niet standaard meer in ons traject, maar eerder als aanvulling en om evolutie na een bepaalde tijd op te meten. Gaandeweg jullie traject kunnen jullie gerust eens een meetmoment inboeken via ons!

Wij werken met het BIA 101 Anniversary toestel van AKERN. Dit is een bio-impedantie meting die een 99% nauwkeurig beeld schetst van jouw volledige lichaamssamenstelling. Want een gewicht alleen vertelt ons niet veel (lees: niks), het is niet meer dan een cijfer op zich. Gewicht houdt geen rekening met de verhouding vet-spier-vocht enzovoort. De lichaamssamenstelling geeft essentiële informatie over de hoeveelheid water en spieren in het lichaam, wat het lichaam als basisbehoefte heeft én of de cellen goed gevoed zijn.

Wil jij graag eens een uitgebreide analyse van jouw lichaamssamenstelling, stuur ons dan gerust een mailtje!

Get in touch

 

bia meting

Zin om aan de slag
te gaan?

Of wilt u meer weten
omtrent Bia-meting?

contacteer ons

Ontdek onze tips, nieuwtjes
en heerlijke gerechten.

ontdek ze hier