2020 Wordt het jaar van verandering voor Eating Habits! #whendreamscometrue

2 0 2 0 , A . N E W . D E C A D E !

2020 is van start gegaan! Een nieuw decennium! WOWIE sounds BIG, sounds GREAT!
De start van een nieuw jaar is steeds een goed moment om eens achterom te kijken, en tevens vooruit te blikken op het jaar die komen zal! Eerst en vooral wenst Eating Habits jullie een fantastisch jaar 2020 toe! Dat het een jaar van voorspoed mag zijn & 2020 jou dichter naar jouw doelen / dromen mag brengen!

Uiteraard sta ik ook wel eens stil bij wat ik graag zou verwezenlijken in het nieuwe jaar!
Maar hierbij spreek ik liever van doelen dan van voornemens. Een doel is iets waar je naartoe werkt, dit kan snel maar dit kan even goed stap voor stap!

2019, u was fantastisch! Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak. In mei trouwde ik met de man van mijn leven en in juli ontdekten we dat we zwanger waren. Maar ook professioneel een fantastisch jaar met de aankoop van het nieuwe pand op de Markt in Deinze en de blijvende groei van Eating Habits, allemaal dankzij jullie vertrouwen, waarvoor dank!

2020, u zal het jaar van verandering worden!

Mijn persoonlijke doelen voor het jaar 2020 :

– de best mogelijke mama zijn voor ons dochtertje die we verwachten maart dit jaar!
– meer leren loslaten, perfectie bestaat niet…
– meer ‘offline’ zijn buiten de werkuren en genieten van het moment… (Werken aan mijn work-life balance. Ik hoop dat door ‘het mama worden’ dit gemakkelijker zal gaan dan de jaren voordien.)

Mijn professionele doelen voor het jaar 2020 :

– hierbij heb ik 1 overkoepelend doel waar naartoe zal gewerkt worden: Eating Habits goes Eating Habits 2.0!

Dit houdt in: opening van de nieuwe zaak op de Markt in Deinze, verwelkoming van een nieuwe enthousiaste collega ( 1 + 1 = 3 !), optimaliseren van onze werkwijze! Dit om jullie een nóg betere begeleiding aan te bieden! We gaan nog concreter te werk gaan, nog praktischer & focussen op het totaalplaatje. Een totaal nieuwe jij! Want een levensstijl is meer dan enkel het eten op zich!

2 0 2 0 , A . B U M P Y . R I D E . F O R . E A T I N G . H A B I T S !

2020 wordt voor mij dus zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak ‘a bumpy ride’! Maar ik ben er HE-LE-MAAL klaar voor! In maart verwachten wij ons eerste dochtertje, dus zal ik er bijgevolg ook even tussenuit zijn. De praktijk zal gedurende mijn zwangerschapsverlof sluiten maar geen paniek, ik zet iets op poten zodanig cliënten in begeleiding niet volledig aan hun lot overgelaten worden. Concrete data en info wordt uiteraard tijdig gecommuniceerd! Ik ben uitgerekend voor 23 maart dus in juni (of dit begin of eind juni zal zijn zal afhangen van mijn bevalling) vlieg ik er voor de volle 200% terug in! En dit zal nodig zijn want tijdens mijn zwangerschapsverlof zal er volop gewerkt worden in het pand op de Markt in Deinze met oog op een groot openingsweekend in juli 2020! #SPANNEND!

Alles wat nodig is om jullie te doen slagen in jullie nieuwe gezonde levensstijl zal aangeboden worden in de nieuwe zaak!

Het grootste probleem de dag van vandaag is : tijd. We hebben geen tijd meer. We hebben allemaal een druk leven: full time job, full time ouder, huishouden die moet onderhouden worden, druk sociaal leven, de zorg voor de kids en vaak ook bijkomende zorg voor ouders. Vaak verliezen we onszelf in dit takenpakket.. en voeding / beweging zal meestal het eerste zijn die zal moeten wijken.

Daarom wil Eating Habits praktischer te werk gaan, veel concreter te werk gaan: hapklare tools / weekmenu’s / PLAN B recepten / winkelgidsen ontwikkelen en zoveel meer! We gaan praktische groepssessies organiseren etc. etc.

Maar met een goed draaiende praktijk kan ik dit niet allemaal alleen verwezenlijken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een geschikte collega met dezelfde vibes als ikzelf, en ja hoor, ik heb ze gevonden! Wie deze straffe madam precies is, zullen jullie de komende maanden allemaal te weten komen!

Bij Eating Habits zal je een parcours kunnen volgen die speciaal voor jou wordt uitgestippeld. Jouw persoonlijke struggles / valkuilen zullen opgevangen worden. Er wordt aan het totaalplaatje gewerkt!

De komende maanden worden jullie zeker op de hoogte gehouden in het ganse verhaal! De nieuwe werkwijze zal uitgebreid voorgesteld worden, alsook de nieuwe collega, vorderingen in het pand,… 

C H E E R S . T O . 2 0 2 0 ! Ik heb er alvast ongeloooooofelijk veel zin in!!

XOXO

Charlotte

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer ons