Wedding Bells! [out of office]

M A R R I A G E : “ An endless sleepover with your favorite weirdo 😍 “ … and I am S O ready for it!!


Lieve cliëntjes! ❤️
Eating Habits is O U T . O F . O F F I C E van 22 mei t.e.m. 5 juni wegens mijn huwelijk met Maxim zaterdag 25 mei ! 👰🏻🤵🏼💍 Ik zal gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar zijn, en ook voicemail zal niet beluisterd worden en smsjes zullen niet gelezen, noch beantwoord worden. ☺️ Dus voor nieuwe afspraken of alle andere vragen mail naar info@eating-habits.be! 🤩 Zo heb ik mooi gebundeld overzicht en is dit mijn eerste werk op 6 juni om jullie allen zo snel als mogelijk te beantwoorden! Bedankt voor jullie begrip! 😘


Tot snee-eel!


Mrs. Du Bois to be 👰🏻💐❤️


#tyingtheknot #maximencharlottetrouwen

Charlotte

V o e d i n g s d e s k u n d i g e

Equilibre3

Afvallen via volwaardige maaltijdvervangers

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook een dieetplan op met maaltijdvervangers. Ik leg de nadruk in het bijzonder op maaltijdvervangers, om er op te duiden dat het geen proteïnedieet is! Met een proteïnedieet ga je op korte

meer info

Instagram

© 2015 Eating Habits