Lunch o’clock ! { 80 % veggies }

L E K K E R – L U C H T I G – L E N T E  – L U N C H I D E E ! 🍆🎣🍴

Courgiatelle met avocado en zalm

Ingrediënten (2 personen of voor 2 middagen)

– 1 courgette
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 2 handjes rucola
– 1 avocado
– 4 el 4%room of light room
– sap van 1/2 limoen
– 200g gerookte zalmfilet
– snufje Parmezaanse kaas
– peper
– zout
– olie om in te bakken

Nodig ☝️: spiraalsnijder, wokpan

Bereiding

Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon. Draai met de spiraalsnijder mooie spaghetti slierten van de courgettes, zorg dat ze niet al te lang zijn! Zet even apart. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en prak dit fijn. Meng met de light room en wat limoensap en breng op smaak met peper, zout en oregano. Verwarm wat olie in de wokpan en fruit hier de ui in aan. Pers de knoflook erbij uit en bak even mee. Voeg courgette toe en bak ongeveer 3 minuten mee. Schep regelmatig om! Snij de zalmfilet in stukken. Schenk nu de avocadosaus over de pasta, schep de rucola er door, leg de zalm on top en serveer met wat Parmezaanse kaas.

Enjoy! ☺

Healthy greetings,

Charlotte
Charlotte

V o e d i n g s d e s k u n d i g e

Equilibre3

Afvallen via volwaardige maaltijdvervangers

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook een dieetplan op met maaltijdvervangers. Ik leg de nadruk in het bijzonder op maaltijdvervangers, om er op te duiden dat het geen proteïnedieet is! Met een proteïnedieet ga je op korte

meer info

Instagram

© 2015 Eating Habits