JUMMIE IDEAS ALL AROUND!

Whoehoee! 👋

We zijn alweer December, de maand waar gezelligheid primeert. En bij gezelligheid horen vanzelfsprekend onze familie en vrienden, maar uiteraard ook lekker eten. Ik help jullie graag op ideeën wat gezonde hapjes en feestmenu’s betreft! 🎄🎅

MAAR ik daag jullie uit om deze feestdagen te experimenteren! Te experimenteren met andere (lees: gezondere) ingrediënten! Bedank voor de ovenhapjes, gefrituurde hapjes, chipjes en zoutjes maar kies voor hapjes op basis van pure ingrediënten. Je zal versteld staan hoe ze in de smaak zullen vallen. Alleen al qua originaliteit win jij de hoofdprijs als gastheer/gastvrouw!

Ik ben volop aan het brainstormen voor jullie. Tevens bundel ik de belangrijkste feesttips, zo hebben jullie concrete richtlijnen en tips voor tijdens de feestdagen. Tijdens het eindejaar verwacht ik geen gewichtsverlies, maar gewichtsbehoud is haalbaar om naar te streven. Zo kan je in januari gewoon terug verder waar je gebleven was. Vind een balans, ook tijdens de feesten. En hier help ik jou maar al te graag bij!

Vraag er naar bij jullie volgende consultatie!

Healthy greetings,

Charlotte

 

Charlotte

V o e d i n g s d e s k u n d i g e

Equilibre3

Afvallen via volwaardige maaltijdvervangers

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook een dieetplan op met maaltijdvervangers. Ik leg de nadruk in het bijzonder op maaltijdvervangers, om er op te duiden dat het geen proteïnedieet is! Met een proteïnedieet ga je op korte

meer info

Instagram

© 2015 Eating Habits