EQUILIBRE3

AFVALLEN VIA VOLWAARDIGE MAALTIJDVERVANGERS

Naast het klassieke voedingsadvies werk ik ook met volwaardige maaltijdvervangers. Waarom? Met de Equilibre3 maaltijdvervangers zijn we ons lichaam nét iets sneller af. Het gewichtsverlies gaat sneller en gewichtsbehoud nadien is gegarandeerd. Het voordeel: een maaltijd bevat ongeveer 200 kcal. Door de lage kcal inname blijft je insuline spiegel laag en ga je vet verbranden, zonder dat je je lichaam tekort doet. De producten voldoen aan de strenge Europese regelgeving voor volledige vervangmaaltijden. Het “volwaardige” onderscheid de EQ3 producten van vele andere “dieet producten”. Je kiest voor verstandig!

Let wel, het doel is om steeds op gezonde voeding te komen. Dus advies omtrent gezonde levensstijl is essentieel!

  • Voor cliënten die bijvoorbeeld heel wat kilo’s moeten afvallen, kan dit een eerste motiverende start zijn
  • Cliënten die een drukke levensstijl hebben en niet altijd de ruimte hebben om zich van een volwaardige lunch te voorzien
  • Slechte ontbijters
  • Cliënten die voor hun werk veel onder baan zijn
  • Cliënten die gewoon nét iets sneller resultaat willen zien

Equilibre3 biedt je een dieet op maat aan met een verantwoord maaltijdplan. Er zijn verschillende trajecten mogelijk: intensief, gecombineerd of intermitterend: afhankelijk van jouw gezondheid, je lichaamssamenstelling, je levensstijl en je doel. Samen ontdekken we tijdens het intakegesprek het traject dat het beste bij je past. Door de combinatie van complete, verantwoorde, lekkere vervangmaaltijden én advies over gezonde, zelf samengestelde maaltijden werk je aan resultaat op korte en lange termijn. De EQ3 Producten zijn ontwikkeld door diëtisten en uitsluitend onder begeleiding te verkrijgen.

Door de EQ3 vervangmaaltijden maak je een efficiënte, motiverende start met je dieet en heb je voor de lange termijn verantwoorde vervangmaaltijden om je gewicht te behouden. Lekkere, volwaardige maaltijden boordevol essentiële voedingsstoffen. Het zijn verantwoorde dieet ondersteunende hulpmiddelen, om dagelijkse keuze- en portiestress te vermijden. Een volwaardige EQ3vervangmaaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die in 1 maaltijd noodzakelijk zijn.

Met de Equilibre3 vervangmaaltijden streven we naar blijvend gewichtsverlies en worden ook jouw eetgewoonten aangepakt/aangepast.

Surf voor meer info over Equilibre3 naar www.equilibre3.be of maak een afspraak! Graag leg ik jou in alle detail de werking uit. Laat je zeker ook inspireren door de vele positieve EQ3 ervaringen op
http://www.equilibre3.be/succesverhalen.

 

 

 

 

begeleiding

We gaan samen aan de slag en kijken wat de meest geschikte aanpak is voor jou! #teamworkmakesthedreamwork

ontdek de mogelijkheden

EQUILIBRE3

Afvallen via volwaardige
maaltijdvervangers?

Of wilt u meer weten
over EQUILIBRE3?

contacteer me

Ontdek mijn tips, nieuwtjes
en heerlijke gerechten.

ontdek ze hier