Equilibre3

Afvallen via volwaardige maaltijdvervangers

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook een dieetplan op met maaltijdvervangers. Ik leg de nadruk in het bijzonder op maaltijdvervangers, om er op te duiden dat het geen proteïnedieet is! Met een proteïnedieet ga je op korte termijn veel afvallen, maar op lange termijn ben je al jouw kilo’s weer bij en heb je vaak een grotere vetmassa dan bij de start. Hoe dit precies komt leg ik je graag uit tijdens ons kennismakingsgesprek. Met de Equilibre3 vervangmaaltijden streven we naar blijvend gewichtsverlies en worden ook jouw eetgewoonten aangepakt/aangepast.

Waarom bied ik deze vervangmaaltijden aan? Als diëtiste kunnen we er niet meer van onderuit. Als wij het niet aanbieden dan wordt het op eigen houtje gedaan, met als gevolg een slecht resultaat. Daarom heb ik besloten om samen te werken met Equilibre3. Als erkende diëtiste werk ik graag samen met partners die een wetenschappelijk onderbouwde aanpak hebben, verantwoord ondernemen en mijn geloof in gezond en evenwichtig vermageren delen. In Equilibre3 heb ik zo’n partner gevonden. Dit productgamma kan ook enkel aangeboden worden door erkende diëtisten.

Het volgen van het EQ3 Programma staat voor drie zaken:

  1. Een persoonlijke begeleiding voor jou door mij, als EQ3 Mentor, doorheen het hele traject.
  2. Ik onderzoek eerst grondig je gewichtsprofiel, je lichaamssamenstelling en analyseer of je lichaam reeds hinder ondervindt van je overgewicht.
  3. Samen met jou stel ik een haalbaar doel en persoonlijk maaltijdplan op.

 

De EQ3 Producten zijn lekkere maaltijdvervangers die aan alle veiligheidsnormen en strikte Europese regels voldoen en waarbij je geen extra voedingssupplementen hoeft te nemen. Het zijn met andere woorden volledige maaltijdvervangers die naast hoogwaardige essentiële voedingsstoffen ook alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten.

Naast EQ3 shakes, soepen en repen, maken ook flakes, wraps, pannenkoeken en een caloriearme koude en warme drank deel uit van het EQ3 Productgamma.

Surf voor meer info over Equilibre3 naar www.equilibre3.be of maak een afspraak! Graag leg ik jou in alle detail de werking uit. Laat je zeker ook inspireren door de vele positieve EQ3 ervaringen op http://www.equilibre3.be/succesverhalen.

 

Website22

Website23

Charlotte

V o e d i n g s d e s k u n d i g e

Equilibre3

Afvallen via volwaardige maaltijdvervangers

Naast vermagering via de klassieke manier bied ik ook een dieetplan op met maaltijdvervangers. Ik leg de nadruk in het bijzonder op maaltijdvervangers, om er op te duiden dat het geen proteïnedieet is! Met een proteïnedieet ga je op korte

meer info

Instagram

© 2015 Eating Habits