DUIVELSE TORTILLATOASTJES

Ingrediënten voor zo’n 15 hapjes:

  • 15 gezouten maïstortillachips (natuur, zonder toegevoegd smaakje)
  • 10 kerstomaatjes
  • 20 ontpitte, zwarte olijven
  • een grote handvol verse basilicum, fijngehakt
  • ½ tl gedroogde oregano
  • ½ tl balsamicoazijn
  • ½ tl citroensap
  • 1 ½ tl olijfolie
  • enkele druppels tabasco
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding

Snijd de kerstomaatjes in schijfjes en vermeng ze met de helft van de basilicum, de balsamicoazijn, tabasco en ½ tl van de olijfolie. Zet even opzij. Mix de olijven, de andere helft van de basilicum, 1 tl olijfolie, de oregano, het citroensap en wat versgemalen zwarte peper tot een tapenade met behulp van een staafmixer of blender. Leg de tortillachips met de holle kant naar boven op een schaal. Schep op elke chip wat tapenade en leg hier bovenop enkele schijfjes kerstomaat. Ready to serve!

Bron: www.karolaskitchen.be/  #topper!

GREETS!

Charlotte

blog

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

contacteer me