Begeleiding

eerste consultatie / intake gesprek

Duur: ± 1 uur
Kostprijs: € 65,00 (€ 80,00 voor 2 personen)

Tijdens dit eerste gesprek luister ik vanzelfsprekend naar jouw wensen en waarom je precies naar mij bent gekomen. Eerst en vooral zullen de metingen worden uitgevoerd: lengte en gewicht worden bekeken en alsook de BIA-meting wordt uitgevoerd. Dit is een uitgebreide lichaamsanalyse die tijdens dit consult ook uitvoerig zal besproken worden. Zo krijg je alreeds een eerste beeld van jouw lichaamssamenstelling. Evenals wordt een anamnese afgenomen, zo maak ik kennis met jou en met jouw huidige levensstijl. Zo kan ik mij een goed beeld vormen van hoe jouw leven er op dit moment uit ziet, dit is belangrijk om zo gericht mogelijk advies te kunnen opstellen. Na de anamnese en BIA meting heb ik al voldoende informatie om alreeds een paar aandachtspuntjes mee naar huis te geven. Zo kan je hiermee al aan de slag in afwachting van het volledige voedingsadvies!

derde consultatie

Duur: ± 1 uur
Kostprijs: € 55,00 (€ 60,00 voor 2 personen)

Dit consult wordt gebruikt om al jullie vragen te beantwoorden en vooral verdere praktische tips te geven. Op dit moment zijn jullie al wat vertrouwd met jullie voedingsadvies, maar hoe slaag je er in om dit praktisch allemaal geregeld te krijgen? Ik help jou hierbij ook graag verder op weg! Praktische tips naar planning toe, weekmenu’s opstellen, boodschappenlijstjes, mealprepping, voorbereidend denken, inspiratie.. Ook sociale tips zullen tijdens dit consult zeker besproken worden.

opvolgconsultatie

Duur: ± 30 min.
Kostprijs: € 30,00 (€ 35,00 voor 2 personen)

De naam spreekt voor zich, deze consultaties dienen als opvolging en ondersteuning van jouw nieuwe levensstijl. Ik blijf jou als diëtiste MOTIVEREN. Het gewicht en de lichaamsevolutie wordt telkens opnieuw bekeken en besproken. Tijdens deze consulten worden steeds nieuwe onderwerpen/tips aangeleverd om jou in jouw nieuwe voedingsgewoonten levenslang te doen slagen of eventuele motivatiedips/situaties kunnen evenals aangepakt worden. Alles wat verband houdt met jouw voedingsadvies wordt samen besproken zodanig je nadien zelf verder kan met je nieuwe en gezonde levensstijl!

WORKSHOPS /
GROEPSESSIES

Naast de consultaties kan er ook ingeschreven worden voor aanvullende workshops / groepsessies. Tijdens deze sessies worden bepaalde topics onder de loep genomen.
Ook komt hier meer het praktische aan bod.

ontdek de workshops hier

workshops en groepssessie eating habits

praktisch

inboekwijze

Om continuïteit in jullie begeleiding en afspraken te garanderen worden de eerste 4 consultaties ineens vastgelegd. Zo heb ik ook een goed zicht op mijn agenda.
Een nieuwe levensstijl aangaan is een echt werkwoord. Uit de ervaring die ik heb opgebouwd weet ik dat het zeer belangrijk is om elkaar in het begin frequent te zien. Om zowel inhoudelijk als praktisch voldoende info te krijgen. Dit geeft uiteindelijk de beste slaagkansen!

afspraak annuleren

Heb je jouw afspraak gemaakt en is er iets tussengekomen? Geen probleem, maar laat dit minimum 24 uur op voorhand weten. Zoniet, ben ik genoodzaakt om het bedrag van de consultatie aan te rekenen. Dit omdat ik mijn tijd vrij houd om u te helpen en omdat andere mensen soms ook op het door u gekozen moment zeer graag zouden willen langskomen. Dank voor begrip.

Terugbetaling via jouw mutualiteit

Het dieetadvies wordt door de mutualiteit voor een stuk terugbetaald. Het aantal consultaties en welk bedrag is afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit. Dus informeer je bij jouw kantoor of ga online eens kijken.

begeleiding

We gaan samen aan de slag en kijken wat de meest geschikte aanpak is voor jou! #teamworkmakesthedreamwork

ontdek de mogelijkheden

begeleiding

Zin om samen met me
aan de slag te gaan?

Of heb je vragen
omtrent mijn begeleiding?

contacteer me

Ontdek mijn tips, nieuwtjes
en heerlijke gerechten.

ontdek ze hier